• 커뮤니티
  • 작게

국제교류·어학교육

- 상세보기
2021 GKS-U Program(Regional University Track)
작성자 : 박동원 작성일 : 2020-09-11 10:11:41    조회수 : 936

2021 Global Korea Scholarship (GKS) for Undergraduate Degrees

via Regional University Track

2021 Korean Government Scholarship(GKS) Program via Regional Universities for Natural Science & Engineering Majors.

The Korean Government Scholarship(GKS) Program for undergraduate degrees is designed to provide international students with opportunities to study at higher educational institutions in Korea for Bachelor-level degrees, which in turn will contribute to promoting the international exchange in education and to deepening the mutual friendship among countries.

You can also find the attached file for Application Guidelines in detail.

The application deadline will be 5:00 PM November 6, 2020.

There would be document screening and phone interview(if necessary) in order to select 12 good candidates by our university.

Applicants can send application documents to the following mailing address.

Park, Dongwon (T. +82-53-850-5686)

Office of International Affairs (College of Arts and Design #5, 1202)

Daegu University

201 Daegudae-ro, Gyeongsan-si, Gyeongbuk 38453 Republic of Korea